Usluge

Magento razvoj

Magento je jedna od najmoćnijih platformi za e-trgovinu, koja omogućava izgradnju skalabilnih i funkcionalnih online prodavnica. Ecommerce Solutions ima stručnost u izradi Magento websajtova koji su prilagođeni vašem brendu i poslovnim ciljevima. Naš tim će vam pomoći da kreirate prepoznatljivu online prisutnost koja će privući kupce i pružiti im izvanredno iskustvo kupovine.

Detaljnije

WordPress razvoj

WordPress je još jedna popularna platforma koja se često koristi za izradu e-trgovinskih sajtova. Ecommerce Solutions je stručan u izradi prilagođenih WordPress ecommerce sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski privlačni i funkcionalni. Bez obzira na to da li planirate da pokrenete malu online prodavnicu ili kompleksniju e-trgovinsku platformu, naš tim će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Detaljnije

ERP integracija

Efikasno upravljanje inventarom, narudžbinama i podacima kupaca ključno je za uspešno vođenje e-trgovinskog poslovanja. Ecommerce Solutions nudi integracije sa raznim ERP (Enterprise Resource Planning) sistemima kako bi olakšao ovaj proces. Naši stručnjaci će uspostaviti pouzdane veze između vašeg e-trgovinskog sajta i ERP sistema, omogućavajući vam da sinhronizujete podatke i automatizujete procese.

Detaljnije

SEO optimizacija

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je proces prilagođavanja web stranica i sadržaja kako bi se poboljšao njihov rangiranje na rezultatima pretraživača kao što su Google, Bing, Yahoo i drugi. Cilj SEO optimizacije je povećati vidljivost web stranica na organskim (neplaćenim) rezultatima pretraživanja, čime se privlači više organskog prometa i potencijalnih korisnika.

Detaljnije

Web dizajn

Naši dizajneri će pažljivo proučiti vaš brend i ciljno tržište kako bi kreirali vizuelno privlačan dizajn koji će se istaći u moru konkurencije. Naši programeri će zatim prevesti dizajn u funkcionalan WordPress ecommerce sajt, pružajući vam intuitivno korisničko iskustvo i obezbeđujući sigurnost i stabilnost.

Detaljnije

Integracija sa bankama (payment gateway)

Jedan od ključnih elemenata uspešne e-trgovine je mogućnost prihvatanja različitih vrsta plaćanja. Ecommerce Solutions je stručan u integraciji sa raznim payment gateway-ima, omogućavajući vam da realizujete plaćanja putem platnih kartica. Naš tim će se pobrinuti da vaša ecommerce platforma sigurno i pouzdano obradi transakcije, pružajući korisnicima glatko iskustvo kupovine. Pored toga, integracija sa payment gateway-ima omogućava vam da pratite i upravljate transakcijama, pružajući vam korisne informacije o prodaji i finansijskom stanju.

Detaljnije